Novetat: «Lolly Willowes», de Sylvia Townsend Warner

Sylvia Townsend Warner                                                              9788494534850lollywillowes_nova
Lolly Willowes

Traducció de l’anglès de Marta Hernández i Zahara Méndez
Microclimes, 12
Pàgines: 232
ISBN: 978-84-945348-5-0

Data de publicació: 14 de desembre del 2016

«Un dels llibres que no deixaré de recomanar mai és Lolly Willowes. [..] És enlluernador.» Helen Macdonald, autora de F de falcó

«Ple d’enginy, misteriós, tendre.» John Updike

Lolly Willowes (1926) narra la lluita d’una dona per trencar amb el control de la família. La història comença de manera clàssica, com una saga familiar magníficament escrita, i de cop es converteix en un relat desenfrenat, amb una dimensió sobrenatural i tanmateix ple de lucidesa. L’alegria de viure, l’autonomia de les dones i la passió s’aborden en aquesta originalíssima novel·la que aprofundeix amb intel·ligència en la condició de la dona. Sylvia Townsend Warner, amb un geni subversiu que s’anticipa als mons fantàstics d’escriptores més recents, és una de les indispensables rebels de la literatura del segle xx.

Sylvia Townsend Warner, nascuda a Harrow (1893-1978), va publicar set novel·les, quatre llibres de poesia, un volum d’assaig i vuit reculls de contes (molts dels quals va publicar prèviament a la prestigiosa revista The New Yorker). Va passar la major part de la seva vida a Dorset i Norfolk.

sylvia-townsend-warner-007

Sylvia Townsend Warner

 

 

Primeres pàgines: http://www.editorialminuscula.com/pdf/12_c.pdf